OM

KRISTNE PLAKATER

Gør dit hjem til et vidnesbyrd for dig selv og andre

Kristne Plakater er en webshop, hvor ønsket er at bringe kristne budskaber ind i de danske hjem.

Teamet bag Kristne Plakater håber at kunne sprede det gode budskab, de berigende sangtekster og de kirkelige forfædres visdomsord, som i dag kan opmuntre os i vores hverdag.

Hos Kristne Plakater sætter vi en dyd i det typografiske og kompositionelle håndværk, der ligger bag plakaternes æstetiske og grafiske udtryk.

Pryd dine vægge med dit yndlings bibelvers, sangtekst, citat eller ordsprog og gør dit hjem til et vidnesbyrd for dig selv og dine gæster.

Lav din egen plakat

Kristne Plakater tager af og til imod bestillinger med dit ønske til indhold og udtryk. Send en mail til info@kristneplakater.dk for at høre om der er tid til specialfremstillede plakater i øjeblikket. Du kan også ringe på tlf.: 28 11 76 89 inden for telefontiderne. Specialfremstillede plakater laves på timepris.

Kontakt os, så vi kan aftale nærmere.

MANDEN BAG KRISTNE PLAKATER

Min bjørn

MARKUS MADSEN

Markus er manden bag Kristne Plakater og er gift med Johanne. Markus studerer til daglig teologi på Dansk Bibel-Institut. Markus er uddannet mediegrafiker og har en fortid i avisbranchen. Markus sætter en ære i godt håndværk og layouter på nuværende tidspunkt alle plakater.